A Grup ATRA posem la salut mental al centre. Treballem per una societat lliure d’estigmes i en favor de la sensibilització. Fem comunitat i xarxa. Per això, us convidem el divendres 7 d’octubre per la tarda a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental a la Plaça de la Peixateria de Vilanova i la Geltrú.

A les 17.30 h rebrem la visita del sr. Oriol Huget, Regidor de Salut i Acció Social de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i llegirem un manifest elaborat per les persones usuàries. Després, visitarem les instal·lacions del Club Social Garraf, berenarem i organitzarem un bingo musical. A més, comptarem amb una actuació i moltes sorpreses més.

Una jornada lúdica i festiva per celebrar i celebrar-nos; per revisar tot el gran camí recorregut i per seguir reivindicant la defensa dels nostres drets. Us esperem en aquest acte organitzat conjuntament pels diferents serveis de Grup ATRA al municipi de Vilanova i la Geltrú -la Llar Residència Pàdua, les Llars amb Suport, el Club Social Garraf i els Programes Actua– i us preguem confirmeu la vostra assistència escrivint a coord.csgarraf@grupatra.org o trucant al 938 937 140.