Qualsevol excusa és bona per celebrar la vida, i això a Grup ATRA ens ho prenem molt seriosament. Per aquest motiu, ahir vam celebrar el 21è aniversari de la Llar Residència Pàdua amb una festa grossa!

Les persones residents, acompanyades de les professionals del servei, van anar a veure un espectacle del Circ Raluy. Van decorar la terrassa de la llar i a la nit hi van fer un sopar (amb pastís inclòs!). Posteriorment, van concloure la festa amb una sessió de cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula “Jumanji 2”. Una jornada fantàstica plena de moments per al record!

La Llar Residència Pàdua és un servei d’atenció psicosocial de caràcter residencial adreçatpersones amb trastorn mental, situat dins del nucli urbà de Vilanova i la Geltrú. Un equip multidisciplinari de professionals oferim atenció les 24 hores del dia a les persones residents i suport a les seves famílies; amb l’objectiu d’aconseguir la màxima autonomia personal i social de les persones ateses, afavorir la seva integració a la vida comunitària, augmentar la seva autoestima i millorar la seva qualitat de vida. Llarga vida a la Llar!