Aquest és un Sant Jordi diferent a com l’hem viscut fins ara. Però en la mesura del possible, volem seguir celebrant-lo amb les persones que acompanyem, tot i que en molts casos això signifiqui fer-ho virtualment.

Amb aquesta idea, el programa Actua va dur a terme la iniciativa “Sant Jordi a casa nostra“, implicant a més el programa Enxarxa’t i el Club Social Garraf. La iniciativa convidava les persones usuàries dels tres serveis d’ATRA a participar en uns jocs florals virtuals que comptaven amb tres categories: dibuix, prosa i poesia.

La proposta ha tingut una gran acollida i s’han rebut més de 20 treballs. Un jurat format per l’equip de  professionals dels tres programes i per les persones voluntàries del programa Actua ha estat l’encarregat d’escollir les peces guanyadores.

La postal de Grup ATRA per felicitar el Sant Jordi d’enguany ha estat elaborada a partir dels treballs guanyadors d’aquests jocs florals virtuals. L’obra que il·lustra la postal és el primer premi en la categoria de dibuix i la cita és un fragment del text guanyador en la categoria de poesia.

A continuació, us presentem les obres guanyadores. Fent clic sobre les imatges les podreu descobrir amb més deteniment. Feliç Diada!

1r Premi Dibuix – Montserrat O.

1r Premi Poesia – Carmen P.:

1r Premi Prosa – Sheila A.:

2n Premi Dibuix – Tina:

2n Premi Poesia – Sara S.:

2n Premi Prosa – Tiare T.: