Aquest mes de maig ha acabat la quarta edició del programa “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària de Salut Mental Gràcia dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental.

Aquest projecte pretén donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn social. Alhora, pretén treballar per combatre l’estigma associat a la malaltia, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

Fa uns dies l’equip del programa “La Família Barris” de Betevé va acompanyar-nos durant una de les visites guiades, titulada “La Gràcia rumbera i industrial”, i la passada setmana es va emetre el reportatge. Podeu veure’l a partir del minut 29.30:

Han estat molts els col·lectius que durant aquesta edició ens han fet costat i han vingut de ruta amb nosaltres: el grup de dones del centre cívic La Violeta de Gràcia, els i les alumnes de P5 de l’escola La Salle Gràcia, els amics i les amigues d’acidH, els companys i les companyes de les Llars Residències de Salut Mental Gràcia, els socis i les sòcies del Club Social Salut Mental Gràcia o els equips d’informatius d’El Punt Avui TV i de Betevé, entre d’altres.

Gràcies a tots els que ens heu acompanyat en aquesta meravellosa aventura anomenada “La meva Barcelona”! Ens tornem a veure al setembre!