La gestió del Servei Integral per a les Conductes Addictives (SPAI) del Prat de Llobregat continuarà a mans d’ATRA els pròxims deu anys. Recentment s’ha signat la renovació del contracte de gestió delegada amb l’Ajuntament del municipi amb un petit acte amb Héctor Gómez, cap de Salut pública i Consum del consistori el Prat, Teresa Serarols, tècnica de Salut pública i Consum, Joan Artur Sales i Judith Sanjuan, membres de la direcció del Grup ATRA, i l’equip de professionals de l’SPAI.

ATRA és responsable del funcionament de l’SPAI des de 2005. Aleshores el recurs s’anomenava CURT (Centre Urbà per a la Rehabilitació de les Toxicomanies) i, en convertir-se en SPAI, va passar a atendre addiccions de tota mena, també conductuals.

A partir de 2012 el recurs integra l’atenció de persones amb patologia dual a tots els programes que ofereix; el 2017 s’incorpora al Servei de proximitat i amplia la població diana, amb el programa Calor i cafè (per a persones en exclusió social i/o residencial, amb o sense conducta addictiva); el 2020 inaugura el pìs d’inclusió social Cal Pep, per a homes sense llar, i el 2021 l’SPAI passa a ser el Servei integral per a persones en situació de vulnerabilitat del Prat de Llobregat.

renovació contracte SPAI