La setmana passada el Departament de Salut va començar a vacunar contra la Covid-19 les persones sense llar que viuen a Catalunya. La campanya, que encara s’allargarà uns dies, s’està fent amb el fàrmac de Janssen, que només necessita una dosi.

A Vilanova i la Geltrú, Sitges i El Prat de Llobregat aquesta administració de la vacuna s’està fent en col·laboració amb alguns dels serveis gestionats per ATRA dedicats a l’atenció de persones vulnerables i en risc d’exclusió.

  Vilanova, que té un cens de 78 persones sense llar, ha estat el Servei d’Atenció a les Persones Sense Llar qui ha informat aquestes persones sobre la possibilitat de rebre la injecció. El mateix servei és l’encarregat de fer-los un seguiment, en cas que hi hagi alguna reacció adversa.

Al Prat de Llobregat són 80 les persones sense llar censades i divendres passat van començar a rebre la vacuna a l’SPAI. 

A Sitges la vacunació començarà dijous 10 de juny, en col·laboració amb el Servei d’Atenció a les Persones Sense Llar del municipi.

vacuna contra la Covid-19 a persones sense llar