Avui, dia 8 de març, Dia Internacional de les dones, un cop més reivindiquem “els drets humans, la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, i el dret de les pròpies dones a decidir sobre tot allò que ens afecta

És un bon dia per reflexionar què podem fer cadascú de nosaltres  per millorar aquesta situació!

“Volem que les veus de les dones siguin lliures, visibles arreu de la societat , en tots els sectors professionals, acadèmics, polítics i socials” Veus que no veus.

Les campanyes d’enguany

Per tal de continuar superant desigualtats, injustícies i herències del passat, l’Institut Català de les Dones impulsa la campanya #Veusquenoveus, que té l’objectiu d’impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació.

Des de la Diputació de Barcelona també han impulsat la campanya Feeeemmiiiiinnismee!!, que té l’objectiu de mostrar com les dones, amb l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió, estan transformant i millorant la societat.

Pots fer servir els hashtags #veusquenoveus #FeminismeÉsFutur #DiaInternacionalDones #8deMarç #WomensDay2018 o #IWD2018 a les xarxes socials per participar en aquestes campanyes o en els diferents actes activament.

Més informació:
Institut Català de les Dones – Declaració Institucional
ONU – Día Internacional de la Mujer
UNAD – UNAD en el día Internacional de la Mujer