Ja fa més de mig any que el projecte “Parets amb Ànima” va finalitzar, però la seva estela roman. A principis d’any va començar el seu programa germà, “Persianes amb Ànima”, i l’exposició fotogràfica sobre “Parets amb Ànima” ja s’ha pogut visitar a dos centres cívics de la ciutat de Barcelona.

L’objectiu del fotògraf Kike Planelles va seguir les dones protagonistes d’aquesta formació d’art urbà durant tot el procés de creació i de transformació.  D’aquest acompanyament des del respecte i la distància en va sorgir l’exposició fotogràfica homònima “Parets amb Ànima”, una selecció de 30 instantànies que es van poder veure al febrer al Casal de Barri Can Carol i al març al Centre Cívic Can Basté.

Com a cloenda d’aquesta segona exposició, el dissabte 30 d’abril al llarg del matí celebrarem l’activitat “Parets al Barri” a la Plaça de Can Basté (Passeig de Fabra i Puig, 274-276, 08031, Barcelona). Aquesta iniciativa comptarà amb una acció de live painting de Núria Toll ―reconeguda il·lustradora i muralista i formadora del projecte―, una visita guiada per l’exposició de la mà del fotògraf Kike Planelles i un concert familiar a càrrec de Lucía Barea.

Aquesta activitat s’havia de dur a terme el dissabte 13 d’abril, però es va haver de posposar a causa de les intenses pluges. Esperem que tothom (i també el bon temps 😉 ) ens hi pugueu acompanyar en aquesta ocasió!