El dissabte 11 de juny es va celebrar la 4a edició de l’Enfutbola’t. Futbol per a tothom, una jornada lúdico-esportiva organitzada per la Fundació Catalana de Futbol que té com a protagonistes a jugadors i jugadores amb diversitat funcional, intel·lectual i sensorial. La jornada va comptar amb gairebé de 900 esportistes, entre els quals hi havia dues usuàries i un usuari de la Llar Residència Providència de Salut Mental Gràcia.

Els i les esportistes procedien de 51 equips d’arreu del territori català, i van jugar un total de 71 partits, a les instal·lacions esportives de la Fundació Unió Esportiva Vic.

Els objectius de l’organització d’aquest esdeveniment, que s’ha consagrat com un dels tornejos referents del futbol adaptat, són, d’una banda, mostrar a la societat que el futbol és un esport obert a tothom i, de l’altra, oferir un dia de diversió a totes les persones que estimen aquest esport però que habitualment no disposen d’un espai on poder competir. Una experiència única i molt enriquidora que s’ha pogut reprendre després de dos anys d’aturada.