A la Llar Residència Pàdua seguim sumant vida, i seguim celebrant-ho cada any amb la mateixa il·lusió. Aquest mes de juliol ha fet 22 anys que vam obrir les portes d’aquest recurs residencial ubicat al nucli urbà de Vilanova i la Geltrú, on oferim atenció i acompanyament a persones amb problemes de salut mental.

Les persones usuàries i professionals ho hem commemorat amb un intens dia festiu. Al matí vam decorar la Llar. A la tarda vam anar a fer una passejada i a prendre un gelat. I a la nit teníem previst un sopar de gal·la a la terrassa. La pluja no ens va permetre fer l’àpat a l’exterior, però vam gaudir-lo igual al nostre menjador. I, com no podia ser d’una altra manera, vam acabar la celebració bufant les espelmes d’un deliciós pastís.

L’objectiu de la llar residència és aconseguir la màxima autonomia personal i social de les persones ateses, que augmentin la seva autoestima i que millorin la seva qualitat de vida. Per això, és important celebrar la vida i gaudir plegades de cada moment que l’existència ens regala. Perquè sumant anys, sumem experiències, sumem comunitat i sumem inclusió.