Llámanos e infórmate

 

Llámanos e infórmate

Salud Mental

 

Salud Mental

Servicios comunitarios de rehabilitación e inclusión social para personas con enfermedad mental

Adicciones

 

Atención y tratamiento adicciones

Servicios profesionales de atención y tratamiento para conductas adictivas

Formación

 

Formación

Cursos y programas dirigidos a profesionales y voluntarios
Inscripciones abiertas para participar como voluntario/a en el Recuento 2018

PODRIESSERTU XXSS avatarEl próximo 16 de mayo la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) –de la que ATRA es miembro– realiza en la ciudad de Barcelona una nueva edición del Recuento de personas que duermen en la calle y, por este motivo, necesita la colaboración de voluntarios y voluntarias.

Para participar en el Recuento 2018 sólo es necesario ser mayor de edad, tener ganas y disponibilidad la noche del 16 al 17 de Mayo. Las inscripciones se pueden hacer a través de la página web recompte.barcelona, rellenando un sencillo formulario. Adicionalmente, en esta web es posible obtener información sobre el histórico de esta acción y sobre la organización de este año.

Leer más...
 
8M: Dia Internacional de les Dones

8M vaga feministaAvui , dia 8 de març, Dia Internacional de les dones, un cop més reivindiquem "els drets humans, la igualtat efectiva de dones i homes en tots els àmbits, i el dret de les pròpies dones a decidir sobre tot allò que ens afecta"

És un bon dia per reflexionar què podem fer cadascú de nosaltres  per millorar aquesta situació!


“Volem que les veus de les dones siguin lliures, visibles arreu de la societat , en tots els sectors professionals, acadèmics, polítics i socials” Veus que no veus.

campanya sensibilitzacio veusquenoveus

 Les campanyes d'enguany
 

Per tal de continuar superant desigualtats, injustícies i herències del passat, l'Institut Català de les Dones impulsa la campanya #Veusquenoveus, que té l'objectiu d'impulsar una visibilitat més justa i equilibrada de les dones als mitjans de comunicació.
Des de la Diputació de Barcelona també han impulsat la campanya Feeeemmiiiiinnismee!!, que té l'objectiu de mostrar com les dones, amb l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió, estant transformant i millorant la societat.
Pots fer servir els hashtags #veusquenoveus #FeminismeÉsFutur #DiaInternacionalDones #8deMarç #WomensDay2018 o #IWD2018 a les xarxes socials per participar en aquestes campanyes o en els diferents actes activament.


Més informació:

Institut Català de les Dones - Dia Internacional de les Dones
#veusquenoveus en el Dia internacional de les dones
Institut Català de les Dones - Declaració Institucional
ONU - Día Internacional de la Mujer
UNAD - UNAD en el día Internacional de la Mujer

 

actua tots x tots nou