Salut mental PDF Imprimeix

Serveis adreçats a persones amb trastorn mental greu

SERVEI PRELABORAL 

És un servei especialitzat en donar suport a persones amb un trastorn mental/de la personalitat que desitgin iniciar o reprendre un itinerari d’inserció laboral. L’itinerari es dissenya intervenint segons les necessitats de cada persona en les àrees psicològica, social i formativa-laboral, potenciant el seu apoderament i proporcionant noves estratègies per accedir al mercat laboral mitjançant els nostres programes.

 servei prelaboral cat

LLARS RESIDÈNCIA 

Llar Residència Pàdua, Llar Verntallat i Llar Providència, són serveis d’atenció psicosocial de caràcter residencial de llarga estada, per a persones amb trastorn mental sever que necessiten d’una supervisió per poder desenvolupar les activitats de la vida diària.
Disposen d’un equip de professionals multidisciplinari, format per: psicòlegs i psicòlogues, educadors i educadores socials, treballadors i treballadores socials, psiquiatres, infermers i infermeres, monitors i monitores, etc.
 
banner salutmental 2015

LLARS AMB SUPORT 

Gestionem 2 Llars a Vilanova i La Geltrú i 7 a Barcelona. Són habitatges que permeten a les persones amb traston mental crònic disposar d’un suport i de supervisió continuats per a viure de forma més autònoma i integrar-se en la comunitat.
 
Aquest servei compta amb professionals que acompanyen a aquestes persones a millorar la seva autonomia.
 
pisos_sm

CLUB SOCIAL 

Club Social del Garraf i Club Social Gràcia, són serveis socials especialitzats que promouen i fomenten les relacions socials i la participació a l’entorn comunitari de les persones amb trastorn mental a través de diverses activitats de lleure en general.

 

Club Social

clubsocial3 clubsocial2