Salut mental PDF Imprimeix

Serveis adreçats a persones amb malaltia mental greu

LLARS RESIDÈNCIA 

Llar Residència Pàdua, Llar Verntallat i Llar Providència, són serveis d’atenció psicosocial de caràcter residencial de llarga estada, per a persones amb trastorn mental sever que necessiten d’una supervisió per poder desenvolupar les activitats de la vida diària.
Disposen d’un equip de professionals multidisciplinari, format per: psicòlegs, educadors i treballadors socials, psiquiatres, infermeres, monitors i arterapeuta.
 
banner salutmental 2015

LLARS AMB SUPORT 

Gestionem 2 Llars a Vilanova i La Geltrú i 10 a Barcelona. Són habitatges que permeten a les persones amb malaltia mental crònica disposar d’un suport i supervisió continuat que els ajuda a viure de forma més autònoma i integrar-se en la comunitat.
 
Aquest servei compta amb professionals que acompanyen a aquestes persones a millorar la seva autonomia.
 
pisos_sm

CLUB SOCIAL 

Club Social del Garraf i Club Social Gràcia, són serveis socials especialitzats que promouen i fomenten les relacions socials i la participació a l’entorn comunitari de les persones amb malaltia mental a través de diverses activitats de lleure en general.

 

Club Social

clubsocial3 clubsocial2
 

SERVEI PRELABORAL 

Servei Prelaboral, és un servei social que desplega diferents activitats per capacitar a persones amb trastorn mental greu, per tal d’iniciar un itinerari d’inserció sociolaboral que els permeti integrar-se en un lloc de treball.