Betevé visita “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió” PDF Imprimeix

lmb generalAquest mes de maig ha acabat la quarta edició del programa “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària de Salut Mental Gràcia dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental.

Aquest projecte pretén donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn social. Alhora, pretén treballar per combatre l’estigma associat a la malaltia, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

 

Fa uns dies l’equip del programa “La Família Barris” de Betevé va acompanyar-nos durant una de les visites guiades, titulada “La Gràcia rumbera i industrial”, i la passada setmana es va emetre el reportatge. Podeu veure’l a partir del minut 29.30:

lmb Judith

Han estat molts els col·lectius que durant aquesta edició ens han fet costat i han vingut de ruta amb nosaltres: el grup de dones del centre cívic La Violeta de Gràcia, els i les alumnes de P5 de l’escola La Salle Gràcia, els amics i les amigues d’acidH, els companys i les companyes de les Llars Residències de Salut Mental Gràcia, els socis i les sòcies del Club Social Salut Mental Gràcia o els equips d’informatius d’El Punt Avui TV i de Betevé, entre d’altres.

Gràcies a tots els que ens heu acompanyat en aquesta meravellosa aventura anomenada “La meva Barcelona”! Ens tornem a veure al setembre!