IX JORNADA ANUAL DEL GRUP ATRA PDF Imprimeix

Ahir, dia 20 de gener de 2014, vàrem celebrar la IX Jornada anual del Grup ATRA amb la participació de tots els professionals del Grup.

Com ja és habitual, direcció va presentar el Informe anual i es va informar sobre els objectius i reptes pel 2014, entre ells realitzar el Pla estratègic 2014-2016.

Durant la Jornada es van presentar objectius i propostes de millora dels següents serveis: Comunitats Terapèutiques: LA COMA, CAN SERRA i CAN PRAT;       Pisos de Reinserció: ÈGARA i GIRONA; Programa de Suport a la Vida Autònoma (PSVA); Programa d’Atenció a les famílies; Habitatges d’Inclusió Social; Servei Integral per a Conductes Addictives (SPAI); Llar Residència Pàdua i Pisos de Salut Mental; Club Social del Garraf; Pla de Prevenció de Drogues; i els Programes de Formació Voluntariat.

A més es va presentar una Taula temàtica sobre el Voluntariat i tres Comunicacions Lliures: “Grup de gènere (homes) a CT Can Serra”, “Aprenem i Caminem del Pis Reinserció Ègara”, “Base de Dades de CT Can Serra i Can Prat”, i el “Procés de sortida a Pisos de Salut Mental”.

Com a clausura de la Jornada es va convidar a la Sra. Elena Fernández. Psicòleg i Directora Alzheimer Catalunya, que ens va exposar una interessant ponència sobre l’Atenció Centrada en la Persona, “Enriquiment de la mirada en la persona atesa”.

ReunioAnual2014