La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió PDF Imprimeix

la meva barcelona 2ona edicio

Aquest febrer arrenquem la segona edició del projecte “La meva Barcelona des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària dirigida a l’apoderament de persones amb trastorn mental. Té com a objectiu millorar les habilitats socials i comunicatives, l’autoestima i el sentiment de pertinença de persones amb trastorn mental, potenciant el seu procés d’integració social.

“La meva Barcelona” vol donar a conèixer i apropar la ciutat a persones amb trastorn mental, així com formar-les sobre patrimoni, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i se sentin integrades en el seu entorn comunitari. Alhora, pretén treballar per combatre l’estigma associat a la malaltia, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

La formació, conduïda per professionals del turisme i la cultura, estarà dividida en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia. Barcelona és una ciutat fantàstica! Conèixer-la i poder compartir aquest coneixement amb els altres és una aventura enriquidora i extraordinària.

“La meva Barcelona” és una activitat realitzada amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu descarregar el tríptic del programa aquí

 

Dates de la formació:
 

1a Fase – Formació teòrica i pràctica:
 Dates: 6 de febrer al 24 d’abril
Horari: Dimarts i dijous, de 10:30 h a 12:30 h
Lloc: C/ Gran de Gràcia 239, 2n 2a – 08012 Barcelona
Durada: 40 hores
 

2a Fase – Visites guiades pel barri de Gràcia:
    Dates: 24 d’abril al 15 de juny

Informació i inscripcions:
Telèfon: 93 237 68 24
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la