L’SPAI del Prat participa a la Festa de la Salut i de l’Activitat Física PDF Imprimeix

festa salut activitat fisicaEl proper dissabte 1 d’abril, de 10.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h, se celebrarà la Festa de la Salut i de l’Activitat Física a la Plaça Catalunya del Prat de Llobregat.

Per segon any consecutiu, l’Àrea d’Esports, Salut Pública i Consum de l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza aquest esdeveniment, en el qual participen associacions i entitats de la localitat entre les que volem destacar l’SPAI (Servei Integral per a les Conductes Addictives). En el marc d’aquesta jornada es realitzaran diverses activitats relacionades amb la promoció de la salut i de l’activitat física (tallers, jocs, contacontes, espectacles de teatre, inflables, etc.). A més, al llarg del dia es podrà realitzar una gimcana educativa i lúdica, amb proves relacionades amb la salut.

L’SPAI, juntament amb el SISA (Servei d’Informació sobre Sexualitat i Anticoncepció per a Joves), coordinarà la carpa anomenada “Sexe, Drogues i Rock & Roll” on es durà terme una de les proves de la gimcana. Aquesta prova consistirà en un Memory relacionat amb temes de sexualitat. També s’hi podrà realitzar un circuit de simulació de consum d’alcohol i altres drogues, per tal de treballar la sensibilització al voltant d’aquest tema. Com l’any passat, la prova de la gimcana ha estat dissenyada i fabricada pels membres del taller de manualitats del Programa Lliure de Drogues de l’SPAI.

Us esperem aquest dissabte a la Festa de la Salut i de l’Activitat Física!

Per a més informació:
http://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/festa-de-la-salut-i-de-lactivitat-fisica