Notícies
El Club Social Garraf fa màgia de la diferència PDF Imprimeix

carnestoltes 2020 001Aquest Carnestoltes les persones usuàries del Club Social Garraf han col·laborat en la decoració dels carrers de Vilanova i la Geltrú creant «la màgia de la diferència».

Us deixem amb les seves paraules i amb algunes imatges de les precioses garlandes que han elaborat artesanalment.

Llegiu-ne més...
 
La XAPSLL organitza la seva VII jornada titulada "Anàlisi i reptes de les polítiques d'habitatge en relació amb el sensellarisme a Barcelona" PDF Imprimeix

habitatgesEl proper dijous 27 de febrer de 09.30 h a 13.30 h se celebrarà, a la sala d’actes del Palau Macaya, la VII Jornada de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) ─de la qual ATRA forma part─. Aquesta trobada està enguany coorganitzada amb ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social) i duu per títol: "Anàlisi i reptes de les polítiques d'habitatge en relació amb el sensellarisme a Barcelona".

Llegiu-ne més...
 
Inscripcions obertes per participar a la 6a edició de “La meva Barcelona” PDF Imprimeix

la meva barcelona 6a edicioEl proper mes de març comença la 6a edició de “La meva Barcelona, des dels ulls de la inclusió”, una activitat comunitària de Salut Mental Gràcia, dirigida a l’empoderament de persones amb trastorn mental.

Aquest projecte dona a conèixer i apropa la ciutat a persones amb trastorn mental, formant-les en patrimoni, història, cultura i turisme perquè, posteriorment, puguin transmetre aquest coneixement i millorin la seva integració comunitària. Alhora, treballa per combatre l’estigma associat a al trastorn, a través de la realització de visites guiades dutes a terme per les persones que han rebut aquesta formació.

Llegiu-ne més...
 
El Pis Aloges rep una donació de roba de dona la botiga online Pianno39 PDF Imprimeix

pis alogesAquest mes de gener, ATRA ha obert les portes d’un nou recurs de la mà de la Direcció General de Famílies de la Secretaria d’Afers Socials i Famílies, el Pis amb Suport Aloges. Aloges és un servei residencial de suport que proporciona atenció integral a dones soles (o amb els seus fills i filles a càrrec), amb problemàtiques derivades de trastorns mentals i que es troben en situació de violències masclistes.

Aquest servei ofereix un espai de protecció, empoderament i inclusió, capacitant a les dones cap a la vida autònoma, des d’una intervenció professional amb perspectiva de gènere.

Llegiu-ne més...
 
Persones usuàries del Club Social Garraf exposen el seu talent artístic PDF Imprimeix

expo club social garraf 2020Des del proper dimarts 4 de febrer i fins al dia 3 de març serà possible visitar al CAPI Baix-a-Mar l’exposició “Col·lectiva d’Art Diversa i Genuïna”. Totes peces artístiques que s’hi exhibiran han estat creades per persones usuàries del Taller d’Arts Plàstiques del Club Social Garraf d’ATRA.

 El Club Social Garraf és un servei sòcio-comunitari dirigit a persones majors d’edat amb diagnòstic de trastorn mental. Pretén fomentar les relacions socials, potenciar l’autonomia i promoure la participació a l’entorn comunitari, a través d'una programació dinàmica i variada d’activitats: artístiques, esportives, d’estimulació cognitiva, culturals i de participació en la comunitat.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 13