Notícies
Bon Nadal i Feliç 2020! PDF Imprimeix

Postal Nadal Grup ATRA v4Des de Grup ATRA us desitgem unes bones festes i una feliç nova dècada, plena de realitats increïbles!

 
Inaugurem la nova Llar Residència Gràcia PDF Imprimeix
 
inauguracio llar graciaEl passat dimecres 27 de novembre de 2019 vam celebrar la inauguració de la nova Llar Residència Gràcia, un servei d’atenció psicosocial i de caràcter residencial de Salut Mental Gràcia, adreçat a persones amb trastorn mental server i amb risc d’exclusió social.
 
Durant la inauguració, totes les persones assistents van poder gaudir d’un recorregut per les recent estrenades instal·lacions de la Llar de la mà de qui millor coneix el nou espai: les persones que hi viuen. A més, es va realitzar una breu presentació dels objectius anuals i es va llegir un manuscrit elaborat per les persones residents.
Llegiu-ne més...
 
“Let's Chat” prepara un grup de debat sobre dones joves i drogues PDF Imprimeix

fg wonder woman posterAquest 2019, “Let’s Chat, programa per a joves de gestió de riscos i plaers associats al consum de drogues” s’ha marcat com a objectiu donar veu a les dones joves d’entre 15 i 26 anys. 

Per això, els propers dilluns 2 i 9 de desembre organitza un Focus Group per debatre i recollir les seves experiències i percepcions pel que fa al consum de substàncies psicoactives, així com per conèixer les seves vivències en relació als comportaments, els efectes, les pràctiques de consum o els riscos percebuts. Amb les aportacions del grup de noies i dones joves i amb les conclusions extretes, s’elaborarà un material preventiu.

Llegiu-ne més...
 
La XAPSLL presenta l’informe sobre "Sensellarisme a Barcelona i joves” PDF Imprimeix

presentacio informe xapsllLa Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL), de la que ATRA forma part, ha elaborat l’informe “Sensellarisme a Barcelona. Evolució i joves en situació de sensellarisme”. Aquest informe, realitzat bianualment, és enguany una diagnosi exhaustiva sobre la situació que pateixen molts joves a la ciutat de Barcelona.

La seva presentació ha tingut lloc avui, dia 26 de novembre de 2019, al Palau Macaya i ha anat  a càrrec de Sonia Fuertes, comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona; Fina Contreras, portaveu de la Comissió Permanent de la XAPSLL; Bea Fernàndez, portaveu de la Comissió de Diagnosi i Recompte de la XAPSLL i l’Equip de recerca que ha elaborat l’informe.

 

Llegiu-ne més...
 
“No som invisibles”, manifest del Grup de Dones de l’Actua Dona amb motiu del 25N PDF Imprimeix

imatge 25 nL’“Actua Dona” és un programa comunitari, integrador i d’atenció centrada en la persona, que dona suport a la vida autònoma a dones amb problemàtica derivada de la salut mental i que pateixen o han patit violències masclistes. És un programa innovador que incorpora la participació d’un voluntariat inclusiu, format per dones amb i sense trastorn mental.

Una de les activitats que es realitzen és el Grup de Dones, un espai dedicat a fomentar l’ajuda mútua i la sororitat entre elles, on la finalitat és compartir experiències viscudes i tractar temes que les impacten o les preocupen, com és la violència masclista.

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Grup de Dones del Garraf ha volgut fer sentir la seva veu realitzant el manifest “No som invisibles”, que compartim a continuació:

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 13