Avís legal LOPD PDF Imprimeix
Per tornar al formulari clica "enrera" al teu navegador

El propòsit d'aquest Avís Legal, és informar els usuaris de www.grupatra.org, domiciliada a C/ Gran de Gràcia núm. 239, 1r 1a, Barcelona, 08012 - Barcelona, la raó social del Responsable del fitxer és l'ASSOCIACIÓ ATRA, de la qual és la seva política de protecció de la privacitat o confidencialitat de les dades de caràcter personal que els seus usuaris faciliten de forma lliure i voluntària.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal tenen com a finalitat el poder contestar la seva petició i conseqüentment, satisfer les necessitats del sol·licitant, per la qual cosa si és necessari es comunicaran les dades a altres entitats del Grup Atra (ATRA CLINIC, S.L, dedicada a l'atenció psicosocial de la salut mental i ATART, dedicada al tractament de les addiccions).  En conseqüència, en el moment que se satisfan aquestes peticions es cancel·len totes les dades de caràcter personal dels usuaris, amb el que no se'ls envia comunicacions no sol·licitades.

Els destinataris d'aquesta informació únicament seran els departaments en què s'organitza l'ASSOCIACIÓ ATRA y si s'escau, les altres entitats del Grup Atra (ATRA CLINIC, S.L. i ATART), amb l'objectiu de donar-li una resposta adequada a la seva consulta, i ens col·laboradors oportuns per l'acompliment de els seves atribucions i objecte social (que únicament accedeixen a les dades en els termes del art. 12 LOPD, sense que això comporti en cap cas una comunicació de les dades), així com la cessió a les entitats oficials públiques o privades que ho exigeixin per Llei.

Tots els camps del formulari on-line marcats amb asterisc (*) és obligatori emplenar per poder contactar amb nosaltres.  En el cas de contactar amb nosaltres mitjançant l'enllaç de l'e-mail que figura a la Web, únicament serà necessària l'adreça del correu electrònic perquè li puguem contestar.

 

En el període de temps que transcorre entre la sol·licitud de consulta i la nostra resposta, es garantitza l'exercici dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació, oposició de l'usuari, a les seves dades de caràcter personal que formen part del nostre fitxer. Per a això dirigirà la seva sol·licitud a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé a l'adreça postal C/ Gran de Gràcia núm. 239, 1r 1a, 08012 - Barcelona.

La Web www.grupatra.org ha adoptat les mesures d'índole tècnica i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat de protecció de dades que li correspon legalment, per garantir la seguretat del tractament de dades de caràcter personal que constitueixen el seu fitxer automatitzat. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que en l'actualidad les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i per tant no se està fora de perill de possibles intromissions il·legals i indegudes, que no serian responsabilitat d'ASSOCIACIÓ ATRA, ja que ella ha actuat amb la diligència deguda per protegir les dades conforme determina la llei.

La Web www.grupatra.org no fa ús de cap tipus de tractament invisible.

La Web www.grupatra.org farà tot el possible perquè les seves dades estiguin sempre actualitzades. No obstant això, la responsabilitat sobre la qualitat de les dades depèn del titular d'ells, per això si hi ha alguna modificació de les dades l'usuari de la web els comunicarà al Responsable del Fitxer, declinant aquest tota responsabilitat en cas que ometi la seva obligació de notificar els canvis.

La prestació del servei d'aquest Web i les presents condicions d'Ús del Lloc Web es regeixen perr la Llei espanyola. Per a  qualsevol discrepància en l'execució, interpretació, compliment d'aquestes condicions, les parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona.