Programa Actua PDF Imprimeix

ACTUA, SEMPRE AL TEU COSTAT

Són temps complexos, diferents, excepcionals, però a l’ACTUA seguim oferint atenció i suport a les persones amb problemàtica derivada del trastorn mental. Temporalment, hem hagut de canviar la manera d’atendre-us i d’estar a prop vostre, però volem seguir acompanyant-vos, fent camí al vostre costat.

Aquests moments són difícils per a tothom. Però especialment per a les dones que pateixen violències masclistes, molt vulnerables en el marc de l’aplicació de les mesures excepcionals de confinament. Per això, en aquests dies d’aïllament, reforcem l’acompanyament des del programa ACTUA DONA. Si ets dona amb problemàtica derivada del trastorn mental, i sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o per als teus fills i filles, posa’t en contacte amb nosaltres. Des de l’ACTUA DONA t’atendrem i et farem costat!

Truca al telèfon 616 570 199 (també per WhatsApp) o envia un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Cuideu-vos, cuidem-nos! Tot l’equip estem a la vostra disposició.

 

Per a més informació:

 actua general web actua dona web  actua jove web