Monitor/a per a Comunitat Terapèutica Can serra - substitucions vacances 2018 PDF Imprimeix

<< Ves al formulari de candidatures   

1. Entitat: ATART/ Grup ATRA

La C.T. Can Serra forma part de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, és un centre residencial per al tractament de les drogodependències i altres addiccions, la durada del programa és de 8 a 10 mesos i els principals objectius són ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addicció i a adquirir una autonomia personal i competència social que els permeti la integració social posterior. L’equip està format per psicòlegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

 

2. Oferta de Treball:

Substitució de les vacances dels educadors i monitors en corre torns (matí, tarda, torn mig) ) a la Comunitat Terapèutica Can Serra (Cabanelles / Alt Empordà). 6 mesos a 39.0625 h setmanals, de maig a octubre, ambdós inclosos i amb possibilitat d’allargar.


3. Descripció:

Funcions:

  • Dinamització i realització d’activitats i dinàmiques sòcio-educatives i de lleure amb els usuaris. Atenció als usuaris que ho requereixin (escolta activa, suport educatiu, mediació). Intervenció educativa amb els usuaris en els temps lliures no reglats. Tutorització d’alguns usuaris, establiment d’objectius i estratègies educatives i supervisió de les mateixes. Seguiment dels Programes de Tractament Individual (PTI) dels usuaris. Assistència i participació a les reunions d’equip (cada dilluns al matí)

Horari:

  • Matí, tarda i torn mig. Entre setmana i alguns dies de cap de setmana. A concretar calendari en entrevista personal.

Sou:  Salari base aproximadament 1365,23€  bruts/mes x 12 pagues + plus nit i festius.

Requisits:

  • Titulació: Titulació en Educació Social, Integració Social, Psicologia o altres titulacions relacionades amb l’àmbit psicosocial. Formació en Addiccions o Salut Mental.
  • Experiència: Es valorarà l’experiència en el treball amb persones addictes o amb patologia dual, però també l’experiència en programació i dinamització d’activitats de lleure, en entrenament d’equips esportius o haver treballat en altres centres residencials.
  • Competències: Domini del Català i del Castellà. Capacitat de planificació i organització, de treball en equip, d’iniciativa, maduresa i autocontrol emocional, capacitat de posar límits, posicionar-se i de maneig de grups.
  • Residència: Cal que el candidat resideixi, o estigui disposat a traslladar-se, a la zona on es troba el centre (Pla de l’Estany, Gironès o baixa Garrotxa).
  • Vehicle propi.

 

4. Contacte:

Interessats enviar CV: Minya Musanovic

E-mail:    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la