Infermeria per a Comunitat Terapètica Can Serra (Cabanelles) i Can Prat (Porqueres) PDF Imprimeix

<< Ves al formulari de candidatures   

1. Entitat: ATART / Grup ATRA:

La C.T. Can Serra i Can Prat formen part de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependèn-cies de la Generalitat de Catalunya, són centres residencial per al tractament de les drogodependències i altres addiccions, la durada del programa és de 8 a 10 mesos i els principals objectius són ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addicció i a adquirir una autonomia personal i competència social que els permeti la integració social posterior. L’equip està format per psicòlegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

 

2. Oferta de Treball:

Infermer/a a 35h/setmanals, de dilluns a divendres al matí de 9:00h a 16:00h a la Comunitat Terapèutica Can Serra (Cabanelles / Alt Empordà) i Comunitat Terapèutica Can Prat ( Porqueres ).

Durada: 6m+6m + indefinit

Funcions, horari i sou:

Funcions : Realitzar les cures, atenció a malalts crònics; gestió de la medicació (realitzar els canvis de medicació prescrits pel metge; supervisar que els blisters de medicació estiguin correctes; gestió de MTD,..); coordinació amb el/s metge/s del centre (filtratge de les consultes dels usuaris en temes de salut, per a decidir si els ha de visitar el metge, programació de noves visites mèdiques externes (especialistes), seguiment i gestió de visites mèdiques concertades pels usuaris abans de l’ingrés); coordinació amb la farmàcia (informar de canvis de medicació, gestionar la renovació de receptes electròniques, portar i recollir els blisters de medicació, fer les compres corresponents a farmàcia,..); supervisió de l’administració de la medicació; supervisió dels aspectes sanitaris del centre (dietes, manipulació aliments, hàbits sanitaris, salubritat, etc.); mantenir un ordre en documents relacionats amb la salut (visites mèdiques, RE,..) per tal de facilitar-ne l’accés per part de l’equip; gestionar l’estoc de medicació (ordre, caducitat, etc.); mantenir-se informada i informar sobre l’evolució i comportament dels residents; Disseny i execució del programa d’Educació per a la Salut; Redactar els apartats que li corresponguin a l’informe d’alta.

Horari: 35h/setmanals, de dilluns a divendres al matí de 9:00h a 16:00h.

Sou: 1596€ bruts/mes x 12 pagues.

 

3. Requisits:

Titulació:

  • Titulació en Infermeria i estar col·legiat. Es valorarà Formació en Addiccions o Salut Mental.

Experiència:

  •  Es valorarà l’experiència en el treball amb persones addictes o amb patologia dual

Competències:

  • Domini del Català i del Castellà.
  • Capacitat de planificació i organització, de treball en equip, d’iniciativa, maduresa i autocontrol emocional.
  • Capacitat de posar límits, posicionar-se i de maneig de grups.

Residència:

  • Cal que el candidat resideixi o estigui disposat a traslladar-se a la zona on es troba el centre (Pla de l’Estany, Gironès o baixa Garrotxa).

Vehicle propi.

4. Contacte:

Podeu adreçar el vostre CV a: María Rodríguez i Nuria Busquets  

E-mail:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la