Infermeria 20H per a Comunitat Terapèutiuca Can Serra (Cabanelles) PDF Imprimeix

<< Ves al formulari de candidatures   

1. Entitat: ATART/ Grup ATRA

La C.T. Can Serra forma part de la Xarxa d’Atenció a les Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, és un centre residencial per al tractament de les drogodependències i altres addiccions, la durada del programa és de 8 a 10 mesos i els principals objectius són ajudar a les persones a recuperar-se de la seva addicció i a adquirir una autonomia personal i competència social que els permeti la integració social posterior. L’equip està format per psicòlegs, metge, infermera, treballador social, educadors socials i monitors.

 

2. Oferta de Treball:

Infermer/a a 20h/setmanals, 3 dies la setmana (preferiblement, dilluns – dimecres – divendres) i horari preferiblement de matins a la Comunitat Terapèutica Can Serra (Cabanelles / Alt Empordà).

 

3. Descripció:

Funcions d’infermeria:

  • Realitzar les cures, vacunacions; atenció a malalts crònics; gestió de la medicació (realitzar els canvis de medicació prescrits pel metge; supervisar que els blisters de medicació estiguin correctes; gestió de MTD,..); coordinació amb el/s metge/s del centre (filtratge de les consultes dels usuaris en temes de salut, per a decidir si els ha de visitar el metge, programació de noves visites mèdiques externes (especialistes), seguiment i gestió de visites mèdiques concertades pels usuaris abans de l’ingrés); coordinació amb la farmàcia (informar de canvis de medicació, gestionar la renovació de receptes electròniques, portar i recollir els blisters de medicació, fer les compres corresponents a farmàcia,..); supervisió de l’administració de la medicació; supervisió dels aspectes sanitaris del centre (dietes, manipulació aliments, hàbits sanitaris, salubritat, etc.); mantenir un ordre en documents relacionats amb la salut (visites mèdiques, RE,..) per tal de facilitar-ne l’accés per part de l’equip; gestionar l’estoc de medicació (ordre, caducitat, etc.); mantenir-se informada i informar sobre l’evolució i comportament dels residents; Disseny i execució del programa d’Educació per a la Salut; Redactar els apartats que li corresponguin a l’informe d’alta.

Horari:

  • 20h/setmanals, 3 dies la setmana (preferiblement, dilluns – dimecres – divendres) i horari preferiblement de matins.

Sou:  892,38 euros bruts/mes x 12 pagues. TOTAL: 10.708,56 euros bruts/any.

Requisits:

  • Titulació: Titulació en Infermeria i estar col·legiat. Es valorarà Formació en Addiccions o Salut Mental.
  • Experiència: Es valorarà l’experiència en el treball amb persones addictes o amb patologia dual.
  • Competències: Domini del Català i del Castellà. Capacitat de planificació i organització, de treball en equip, d’iniciativa, maduresa i autocontrol emocional, capacitat de posar límits, posicionar-se i de maneig de grups.
  • Residència: Cal que el candidat resideixi o estigui disposat a traslladar-se a la zona on es troba el centre (Pla de l’Estany, Gironès o baixa Garrotxa).
  • Vehicle propi.

 

4. Contacte:

Interessats enviar CV: Minya Musanovic

E-mail:    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la