Trucan's i informa't

 

932376824

Salut Mental

 

Salut Mental

Addiccions

 

Addiccions

Formació

 

Formació

El treball comunitari dels agents socials de VNG s’intensifica durant l’alarma sanitària PDF Imprimeix

vng economatLa Mesa d’Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú, de la qual Grup ATRA forma part, constata l’augment de situacions de vulnerabilitat d’alguns col·lectius de la població.

La situació d’alarma sanitària i confinament per la crisi de la Covid-19 ha provocat un fort impacte social. Apareixen noves bosses de pobresa a causa de l’aturada econòmica, s’intensifiquen les situacions de risc i vulnerabilitat social, i diversos col·lectius, com les persones grans soles, les persones dependents o les que tenen mobilitat reduïda, problemes de salut mental o dones víctimes de maltractament, veuen encara més limitada la seva autonomia. Les 12 entitats que integren la Mesa d’Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú, al costat de l’Ajuntament de la ciutat, treballen intensament per fer front i contenir aquesta situació, amb la dificultat afegida del confinament i la necessitat d’intensificar les mesures de protecció sanitària que exigeix la pandèmia.

Llegiu-ne més...
 
La metamorfosi dels Clubs Socials PDF Imprimeix

 DSC7940Fa justament dos mesos, el dia 13 de març de 2020, el Club Social Garraf i el Club Social Salut Mental Gràcia van haver de tancar les seves portes, en resposta a la Resolució SLT/737/2020 de la Generalitat de Catalunya, per la qual es van adoptar mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 (coronavirus). Des d’aleshores no han pogut dur a terme les seves activitats presencials habituals, però la seva tasca no només no s’ha aturat, sinó que s’ha ampliat, adaptat i reinventat, responent a la nova realitat i també a les noves necessitats sorgides arran d’aquesta situació.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

actua tots x tots nou