Grup ATRA més de 28 anys

 

Grup ATRA més de 28 anys

Salut Mental

 

Salut Mental

Addiccions

 

Addiccions

Formació

 

Formació

Jornada de portes obertes Llar Recidència Pàuda i Club Social del Garraf 2014 PDF Imprimeix

jornada po llp 2014La Jornada s’emmarca dintre del programa d’actes de la Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental amb activitats programades del 28 d’octubre al 11 de novembre de 2014.

La Llar Residència Pàdua i el Club Social del Garraf van celebrar la Jornada de Portes Obertes que  va comptar amb la presencia de la tinent alcalde i regidora de Vilanova i La Geltrú, una representació de l’equip directiu de l’entitat i les persones usuàries dels serveis.

Hi van assistir també els professionals de diferents programes i serveis del Grup ATRA i d’altres entitats municipals.

Durant l’acte d’inauguració de la Jornada, es va presentar el Programa “Actua tots per tots” , programa innovador d’atenció a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental.  

L’acte va estar ple d’actuacions com, la mostra d’expressió corporal recreada en l’obra “Don Quijote de la Mancha” a càrrec dels residents de la Llar Residència Pàdua; l’actuació del grup musical Vn’G Gospel Choir i la participació de Celia

Segovia que ens va delectar amb una actuació de dansa contemporània.

L’acte va acabar amb un piscolabis per a tots els assistents al Club Social del Garraf.

Un any més la Jornada de Portes Obertes va ser una festa molt emotiva i  amb una gran participació.

Grup ATRA agraeix la participació desinteressada de la Vn’G Gospel Choir i de la ballarina Cecilia Segovia.

 
Dia Mundial de la Salut Mental PDF Imprimeix

ribbon 10 octubreCom cada any,  Grup ATRA participa activament en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a Vilanova i La Geltrú. Enguany, s’ha format una comissió d’entitats per organitzar una sèrie d’actes, que cada entitat celebra, al voltant del dia de la salut mental.
La Llar Residència Pàdua i el Club Social del Garraf, celebren el 3 d’octubre, la Jornada de Portes Obertes, a la que esteu tots convidats.

Pots accedir al link de l’Ajuntament de Vilanova i La Geltrú per informar-te dels actes que es celebren aquesta setmana.

 http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=10497526#.VC5XYoEaFAi

 

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

actuatotsxtots