Grup ATRA més de 28 anys

 

Grup ATRA més de 28 anys

Salut Mental

 

Salut Mental

Addiccions

 

Addiccions

Formació

 

Formació

Concert Solidari ACTUEM PER L’ACTUA PDF Imprimeix

IMG 1285 2

El concert organitzat per GRUP ATRA amb la participació solidaria del grup  Bandeque?, el diumenge 28 de Juny per recaptar fons pel programa "Actua, tots per tots", programa de suport a la pròpia llar per a persones amb malaltia mental,  va ser un èxit.

Vam comptar amb la presencia de la Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilanova i La Geltrú, Gisela Vargas i amb l’ex futbolista del Barça Julio Alberto Moreno, que va donar el seu suport al programa i va voler col·laborar amb el recapte de fons amb la donació d’una samarreta d’entrenament de Leo Messi que properament Grup ATRA subhastarà. Tanmateix, el pintor Vilanoví Lluis Amaré, va cedir una obra que es va rifar durant la tarda i que va entregar ell mateix.

Llegiu-ne més...
 
La Comunitat Terapèutica La Coma guanya en qualitat el Premi a l’Excel·lència en Salut Mental i Addiccions de la Fundació Avedis Donabedian. PDF Imprimeix

01 excelencia 2015 sma premiLa Fundació Avedis Donabedian va lliurar el passat dia 13 de gener el premi a La Coma al Palau de la Música de Barcelona,  en la seva XXVI edició.

La Comunitat Terapèutica La Coma rep, així, un dels màxims reconeixements en Salut Mental de Catalunya. El lliurament de guardons de la Fundació es va emmarcar dins la celebració anual del "Concert de Cap d’Any de la Sanitat", un acte que va ser presidit pel Conseller de Salut de la Generalitat, Sr Boi Ruiz, i al qual van assistir nombroses personalitats del món sanitari, com la directora de la Fundació Avedis Donabedian, Sra. Rosa Suñol, i la direcció del Consorci de Salut Social de Catalunya.  El guardó va ser recollit per  la responsable de qualitat del grup ATRA, Sra. Maite Balduque.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

actuatotsxtots