Grup ATRA més de 28 anys

 

Grup ATRA més de 28 anys

Salut Mental

 

Salut Mental

Addiccions

 

Addiccions

Formació

 

Formació

ATRA presenta el Programa Actua, Tots per Tots PDF Imprimeix

 Ahir, dia 15 de juliol, vàrem presentar el projepresentaciocte al Centre Cívic Geltrú de Vilanova i La Geltrú.

ACTUA, TOTS PER TOTS  és un programa innovador que incorpora la participació de persones amb malaltia mental com a voluntaris. El programa neix de les necessitats detectades d’aquest col•lectiu per poder portar les activitats de la vida diària.

Les persones beneficiaries reben l’atenció d’un equip de professionals amb el suport de voluntaris, alguns dels quals, també poden tenir una malaltia mental.

Hi va assistir la subdirectora d’ATRA i la coordinadora del Programa, així com un nombrós grup de persones que vàrem mostrar molt interès en poder participar com a voluntàries en el projecte.

Llegiu-ne més...
 
ATRA col·labora en un nou projecte de la Federació Catalana de Vela per a la inserció laboral de joves a través de l’aprenentatge de la navegació en vela PDF Imprimeix

inservelaInserVela és un projecte per a la inserció laboral de joves a través de la navegació en vela.  Ha nascut de la voluntat de la Federació Catalana de Vela (FCV) per apropar aquesta pràctica esportiva a tota la població, un esport que cada vegada està més popularitzat.

El projecte ofereix l’oportunitat de formar-se i poder treballar en el món de la vela en el futur. Aquest projecte s’ha pogut dur a terme gràcies al mecenatge d’un patinaire de la FCV.

La Federació ha volgut comptar amb la col·laboració de les entitats del tercer sector social que donen atenció a persones en situació de risc d’exclusió com ATRA, Fundació Salut i Comunitat, ABD i  SuperAcció. Aquestes entitats derivaran als seus usuaris/àries per que participin en aquest nou projecte.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

actuatotsxtots